Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamo
Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamo

Ajankohtaista

Serviini Oy on vuoden uusyrittäjä

ikkelin Seudun Uusyrityskeskus ry on valinnut Serviini Oy:n vuoden uusyrittäjäksi. Vuonna 2015 perustettu Serviini Oy on viiden... lue lisää
26.04.19

Uusien yritysten määrä kasvoi jo kolmatta vuotta peräkkäin

Suomen uusyrityskeskuksissa perustettiin yhteensä 7771 uutta yritystä vuoden 2018 aikana. Luku on neljä prosenttia enemmän kuin... lue lisää
27.03.19

 

Uusien yritysten määrä kasvoi jo kolmatta vuotta peräkkäin

27.03.2019

Suomen uusyrityskeskuksissa perustettiin yhteensä 7771 uutta yritystä vuoden 2018 aikana. Luku on neljä prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Uusien yritysten määrä kasvoi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Eniten yrityksiä perustivat 26–30-vuotiaat, ja yrittäjäksi siirryttiin useimmiten yksityisen työnantajan palveluksesta.

Mikkelin seudun Uusyrityskeskuksen palveluita hyödynnettiin viime vuonna myös hyvään tahtiin. Vuoden 2018 aikana Mikkelin seudun Uusyrityskeskuksen asiakkaat perustivat yhteensä 110 yritystä. Uusia yrityksiä syntyi kaikille toimialoille, mutta eniten yrityksiä syntyi palvelualalle. Eniten yrityksiä perustivat 36-40 vuotiaat. Uusyrityskeskus oli mukana myös monessa yrityskaupassa vuonna 2018. 

Lue lisää: https://www.uusyrityskeskus.fi/tiedotteet/uusien-yritysten-maara-kasvussa-kolmatta-vuotta-perakkain/