Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamo
Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamo

Palvelut

Uusyrityskeskus tarjoaa maksutonta neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tavoitteena saada aikaan terve ja toimiva yritys.

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Henkilökohtainen neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Tapaamisen yhteydessä neuvomme myös yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon ja vakuutusturvaan liittyvissä asioissa. Tarvittaessa hyödynnämme neuvonnassamme laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

TOIMI NÄIN

1. Osallistu aikataulun salliessa Minustako yrittäjä-infoon. Infon tarkoituksena on ohjata sinua liikkeelle ja yrittäjäpolun alkuun. 

2. Varaa aika yritysneuvojalle. Aikoja on yleensä saatavissa noin viikon päähän. 

3. Pyri laatimaan alustava liiketoimintasuunnitelma jo ennen neuvontaan saapumistasi https://oma.yrityssuomi.fi palvelussa. Palveluun kirjaudutaan sisään pankkitunnuksin. Ohjeet palvelun käyttöön löytyvät etusivulta pdf-tiedostona: ”Oma Yritys-Suomi -työtilan sisällöt ja käyttöönotto”. Voit kutsua neuvojan suunnitelmasi kommentoijaksi tai lähetä suunnitelma pdf-tiedostona neuvojallesi etukäteen.

Toinen liiketoimintasuunnitelmapohja löytyy osoitteesta www.liiketoimintasuunnitelma.com. Aloita kohdasta luo tunnus, muodosta itsellesi käyttäjätunnus, salasana ja kirjaudu sisään. Nyt voit alkaa muokkaamaan suunnitelmaversiota. Tallenna suunnitelma pdf-tiedostoksi ja lähetä se neuvojalle sähköpostitse mielellään muutamaa päivää ennen tapaamista.

Kun hahmottelet liiketoimintaa ja laskelmia etukäteen ja toimitat ne neuvojalle, teille jää tapaamisessa enemmän aikaa käsitellä ydinasioita.

4. Mikäli aiot hakea starttirahaa, lue starttirahaesite ja toimi ohjeistuksen mukaan. TE-palvelut/starttiraha.

Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat sangen kysyttyjä, joten jollei sovittu aika käykään Sinulle, peru se. Voimme sopia uuden ajan ja tarjota peruutusaikaa jollekulle toiselle.

Perustietoa yrityksen perustamisesta löydät perustamisoppaastamme. Perustamisoppaan muut tarjolla olevat kieliversiot löydät täältä.

Palvelumme ovat asiakkaillemme henkilökohtaisia, maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Noudatamme toiminnassamme laatusertifikaattia, joka on myönnetty standardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukaisena.

Tervetuloa keskustelemaan yrityksen perustamiseen liittyvistä kysymyksistä! Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Yhteistiedot yritysneuvojiimme löydät täältä.